Lille Vildmose

Foto 2010´s første udetur i 2023 gik til Lille Vildmose.

Efterfølgen kan du se et resumé fra turen, skrevet af turleder Jens.

“Morgen holdet blev mødt med den mest fantastiske morgen.

Vi kørte over Kongerslev, og på vej ned af en bakke kunne vi se tågen lå over mosen som en blød dyne, samtidig med at solen kom op i horisonten total orange, det var det mest fantastiske syn.

Da vi kom ind i mosen mødte vi så tågen, en total hvid mur, man heldigvis ikke ret bredt stykke, så var der bare en let tåge, som kunne give nogle fantastiske modlys billeder.

Hen ad morgen kom der flere til fra vores klub, og kl 09,30 mødtes vi på centret til medbragt kaffe, her snakkede vi om hvem der ville hvad, og vi kørte ud på nye eventyr igen.

Formiddag gik, klokken 12,30 mødtes vi så igen på centret for denne gang at spise vores medbragte frokost, vi snakkede igen om hvem vil hvad, og vi kørte ud efter frokosten var spist.

Nogle kørte næsten lige hjem fra frokosten, andre på nye eventyr.

Klokken ca 15 vil jeg tro at alle var på vej hjem, og jeg er sikker på at alle var godt trætte, dels efter at have siddet i bil, men også gået rundt og selvfølgelig alle de fantastiske indtryk dagen gav.

Da Sten og jeg sad i bilen og snakkede om hvor mange forskellige dyrearter vi havde set, begyndte Sten at skrive dem op, og det blev over 50 forskellige dyrearter.

Jeg er sikker på at alle synes det var en super dag, og alle fik noget med hjem, dels billeder men også noget fotolære i rygsækken”

 

Da Lille Vildmose dækker et areal på ca. 76 km2, var det lidt svært for turlederen at holde styr på hvor mange medlemmer af fotoklubben, som var med på turen – det bedste bud var 12 medlemmer.