Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rubjerg Knude.

30 maj, 2018 @ 6:30 pm - 10:00 pm UTC+0

Kære fotovenner,

på onsdag står der “ud” i programmet.

Igen ser vejret ud til at blive super flot og især med det lys, der er chance for at få på Rubjerg Klint i aftensolen.

Lad os håbe, at vejrudsigten holder.

 

Hanne, som jo står for turen, sagde til mig, at det tager ca. en time at gå fra Lønstrup ud til fyret ad stranden. Og vi skal jo også tilbage igen. Og have kaffe ! Husk nu termokanden.

 

Hvis nogen synes, der er for langt at gå, er der jo mulighed for alternative motivsteder. Der er selve Lønstrup, men der er jo også fyret fra den anden side. Selv om vi jo har prøvet det én gang, så er jeg sikker på, der er nye muligheder i landsiden igen.

 

Jeg har idag prøvet at gå ud til det, der hedder “Dybe Rende”. Det er en kortere distance ud til kysten, men desværre er der nu om dage en meget lang og stejl skrænt ned til stranden, og vi skal jo op igen. Så det kan jeg ikke anbefale.

 

Så er der en alternativ mulighed. Men den er altså på helt egen risiko. Der har nu i lang tid været rimelig lavvande, og det gør det faktisk muligt at køre ned på stranden i Nr. Lyngby, og så køre et stykke ad stranden mod Rubjerg Knude. Der stod i avisen, at en tysker var kørt ned i Nr. Lyngby og så op i Lønstrup.På vejen op havde han vist kørt en spærrebom ned! Men det viser ihvertfald, at man kan køre den vej for tiden.

 

Men jeg var nede på stranden i bil i dag, og det kan man  sagtens, men jeg ved også, at netop klinten sender grundvand ud på og i stranden. Det kan give kviksand og bløde områder, der kan være svære at se. Men der er flere bilspor i sandet, også ved Rubjerg Knude, så det kan altså lade sig gøre. Det er en sjældenmulighed, så måske er nogle af jer villige til at prøve den vej? Så kan man jo også senere sige: “der har jeg kørt engang i min bil”.

 

Lad os mødes i Lønstrup på onsdag ca. kl. 18.50. Så kan de af jer, der vil mødes i Hjørring på FDF Gården, mødes der 18.30 og evt. lave samkørsel.

 

Så mødes vi alle på P-pladsen ved bådehuset i Lønstrup. I ved den plads, der ligger for enden af Strandvejen, der hvor man ikke kan køre længere ud mod stranden.

Vi mødes der kl 18.45 og aftaler, hvem der vil hvorhen og hvordan, og så slutter vi med kaffen der senere.

Er der tvivl kan i ringe til mig på turen.

Vh Ole

Detaljer

Dato:
30 maj, 2018
Tidspunkt:
6:30 pm - 10:00 pm
Begivenhed Kategori: